Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

Duke Nukem Forever (X360) > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš5.5/1055 %2011-07-19
XboxWeb.czDuallHead---62 %2011-07-05
Sector.sksaver6/1060 %2011-06-21
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade4/1040 %2011-06-17
BonuswebJan Lysý---60 %2011-06-14
Games.czDan Vávra6/1060 %2011-06-14
DoupěKarel Kališ6/1060 %2011-06-13
GameSite.skPossol---70 %2011-06-13
Herní webDavid Klouda---85 %2011-06-13
ZingMartin Cvrček / Cvrnda6/1060 %2011-06-12
Konzolista.czMartin Šmíd5/1050 %2011-06-12
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

60.18 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 40 %
Max. hodnocení: 85 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 4078 z 5973 Žebříček
XBOX360: 638 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 63 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 335 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
Duke Nukem Forever (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Duke Nukem Forever (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3846x - statistika
Duke Nukem Forever (X360) 60 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-10
Duke Nukem Forever (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

60.18 %

Min : 40 % Max : 85 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Gearbox Software
Distributor: Gathering of Developers
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Doupě : 6/10
Duke Nukem Forever je v zásadě totálně přímočará střílečka, kterou obzvláštňuje specifický smysl pro humor
> Zing : 6/10
Duke Nukem Forever je svým způsobem unikát, z něhož budou starší fanoušci nadšeni, bohužel působí dojmem, jako by se v evolučním vývoji zasekl někdy před deseti lety. Jako připomínka starých časů a možnost vžít se znovu do role atomového vévody je to sice fajn, ale v dnešní době už hra nemá moc šancí stanout na vrcholu a zůstane spíš špatným příkladem toho, jak může dopadnout dlouholetý vývoj a tisíceré odkládání.
> Konzolista.cz : 5/10
Duke Nukem Forever je po většinu hry zábavný, má zajímavé bosse, ale na druhou stranu si nejde nevšimnout nenápaditých levelů, špatné umělé inteligence, podprůměrné grafiky, frustrujících pasáží a spousty dalších chyb, které jen znepříjemňují hraní. Kdyby vyšel Duke Nukem Forever před nějakými osmi nebo devíti lety, možná by se jednalo o jednu z těch nejlepších akčních her.
> Bonusweb : 60 %
Střílečka, která spoléhá na legendárního hlavního hrdinu, ale jinak toho moc nenabídne. Roky čekání bohužel stály za to maximálně tak nadšeným pamětníkům předchozí hry.
> GameSite.sk : 70 %
Výber máp je celkom dostačujúci a aj rôznorodý, ale triumfom v celom multiplayere je Dukeov apartmán, ktorý si môžete za vyhrané body vylepšovať a motivácia nudne zabíjať všetko čo sa hýbe je tu. Nás však nudné a ešte k tomu problémové zabíjanie príliš nebavilo, možno to opraví nejaký ten patch, my však silno pochybujeme, že to nejak základ "zábavy" vylepší.
> Herní web : 85 %
Duke Nukem Forever dokázal, že i po neskutečně dlouhé době vývoje dokáže předvést kvalitní comeback. Fanoušci dostanou to, co chtěli. Moře akce, hromady vtipných hlášek a oblíbeného drsňáka v hlavní roli. Slabší grafické zpracování může někoho odradit, ale byla by to škoda. Duke dostál svému slibu a je zpět!
> Games.cz : 6/10
Strašlivě zastaralý, nedodělaný, nic moc nového nepřinášející, vykrádající sám sebe. Přesto přese všechno i docela zábavný, stále legendární a pro mnohé nostalgická povinnost, nad kterou asi rádi přimhouří obě oči. Takový je Duke Nukem Forever.
> GamesWEB.sk : 4/10
Fuck nostalgia! My chceme kvalitné hry bez ohľadu na ich meno a nie tituly, ktoré nič iné okrem mena neponúkajú. A práve do tej druhej kategórie bez diskusií spadá aj Duke Nukem Forever. Krátke doporučenie: ruky preč – a to platí aj pre vás, ktorí na Dukeho nedáte dopustiť!
> Sector.sk : 6/10
Pri niektorých tituloch odporúčame, aby ste ich nevynechali, tento si kľudne môžete nechať ujsť alebo aspoň odložiť, pokým nezlacnie, čo zrejme nebude trvať dlho. Ak chcete čistú arkádovú akciu, skúste radšej Bullestorm alebo počkajte ako dopadne nový Serious Sam.
> XboxWeb.cz : 62 %
Duke Nukem Forever se tváří jako nová hra a prodává se za cenu tří áčkové hry. Zdání ovšem klame. V podstatě tento titul vykrádá stařičkou hru Duke Nukem 3D. Pro nostalgii a pamětníky této skvělé hry doporučuji si k výslednému hodnocení přidat 20 %, ostatním hráčům bych doporučil počkat, až Duka naleznou v nějakém výprodeji.
> hry.Sme.sk : 5.5/10
Prepáč Duke, ale toto je kopanec presne do gúľ. Do miest, ktoré ty s drsnou hláškou na perách atakuješ päsťami (efektný koniec boss fightu). Lenže tentoraz si dostal ranu ty a bolesť ti skrivila tvár.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %