Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F.3.A.R (FEAR 3) (X360) > XBOX360 > FPS

Hra také k dispozici pro tyto platformy:
PC - F.3.A.R (FEAR 3) 73.63 %PS3 - F.3.A.R (FEAR 3) (PS3) 71.13 %

Kde koupit ?

FunStore  1299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
XboxWeb.czp.a.c.o---86 %2011-09-04
hry.Sme.skJán Kordoš7.9/1079 %2011-07-29
GamesWEB.skLukáš Dolniak / Dolno6.5/1065 %2011-07-26
Sector.sksaver7/1070 %2011-07-17
BonuswebJaromír Chvalíček---65 %2011-07-07
DoupěKarel Kališ6/1060 %2011-07-05
ZingMichal Maliarov7/1070 %2011-07-01
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-06-28
Hrej.czMartin Klekner7/1070 %2011-06-27
Eurogamer.czMartin Zavřel8/1080 %2011-06-26
Games.czTomáš Marný8/1080 %2011-06-26

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

73.18 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 86 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2546 z 5973 Žebříček
XBOX360: 423 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 45 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 227 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik má týden dnů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F.3.A.R (FEAR 3) (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F.3.A.R (FEAR 3) (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 3809x - statistika
F.3.A.R (FEAR 3) (X360) 73 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-06-24
F.3.A.R (FEAR 3) (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

73.18 %

Min : 60 % Max : 86 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Monolith Games
Distributor: Warner Interactive
Distributor CZ: Cenega

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 8/10
F.3.A.R. fanoušky série nezklame, najdou tu stále zábavné přestřelky s agilní AI ve zpomaleném čase i husí kůži nahánějící momenty falešného klidu, zakončené poctivým úlekem. Kromě toho se budou moci konečně projít svým oblíbeným hororem ve dvou, což je šikovně vystavěno tak, aby to neubíralo na děsivosti, spíše naopak. Kompetitivní herní módy pak nabídnou nápaditě zapracované mechanismy a atmosféru z kampaně. Přesto se ale nemohu zbavit dojmu, že závěr trilogie mohl být mnohem působivější jízda, pokud by se někdo více věnoval logice příběhu a hra samotná byla alespoň o polovinu delš
> Hrej.cz : 7/10
Stále je to F.E.A.R. a pořád je to zábava. Jen se u toho už nebudete tolik bát a budete muset tolerovat horší příběh a grafiku.
> Games.cz : 8/10
Povedená akce, hlavně když ji hrajete ve více lidech, která sice opět odděluje původní formuli od výraznějšího strachu, ale naštěstí ho nahrazuje zábavným a poctivým střílením. Pokud jste fanoušci prvních dvou dílů, nemůžete s trojkou šlápnout vedle, a pokud máte pocit, že vaše akční hry nejsou dostatečně temné a krvavé, pak určitě taky.
> Konzolista.cz : 8/10
Třetí F.E.A.R. není bezchybnou akcí, ale je určitě daleko povedenější jak druhá část. Už samotná hlavní kampaň je zajímavá, má vzrušující přestřelky a několik hororových míst, u kterých se bude večer klepat i ostřílený fanoušek tohoto žánru. Pokud vás navíc chytne, je připraven kooperativní režim a další multiplayerový příděl. Fanoušci Almy určitě po F.E.A.R.u 3 skočí, ale chybu neudělají ani ostatní hráči. Moje doporučení si F.E.A.R. 3 určitě zaslouží.
> Zing : 7/10
Pokud nebudete až moc suroví, můžete brát F.E.A.R. 3 jako pěkné akční zpestření začátku letních prázdnin. V současné době je na herním poli trochu sucho, a tak není od věci sáhnout po něčem méně vytříbeném, o to neméně zábavném. Pro mě 7,5/10, na Zingu ale musím sáhnout po menší číslici.
> Doupě : 6/10
F.E.A.R. 3 rozhodně není ošklivou hrou, ale na zadek vás prostě neposadí. Což ostatně platí pro celou hru. Pro jednoho hráče se jedná o velmi průměrnou střílečku na sedm hodin, kterou si nebudete chtít zopakovat. Ve více hráčích už se jedná o zajímavou volbu, kooperace je zábavná ve dvou i ve čtyřech. Pokud multiplayeru hodláte věnovat více času, F.E.A.R. 3 se dá doporučit. V opačném případě maximálně ve zlevněné edici.
> Bonusweb : 65 %
F.E.A.R. 3 již není tak děsivý jako kdysi, ale kooperativní multiplayer a zábavná akce dělají z třetího dílu titul, který by fanoušci akce měli rozhodně vyzkoušet.
> Sector.sk : 7/10
Celkovo je FEAR 3 potvrdením pomalého, ale istého úpadku série. Day 1 Studios, ktoré robilo konzolový port originálu, nemá na kvalitu Monolithu, takže z hodnotení 9.3 a 8.5 sa u nás séria prepadáva na 7.0.
> GamesWEB.sk : 6.5/10
F.3.A.R. je rozporuplná hra, jednak prináša nový štýl hrania, ale na druhej strane to nie je to, čo by sme si veľmi v sérií priali. Ak ale zabudnete na názov a necháte sa unášať svižnou hrateľnosťou (najlepšie vo dvojici), budete sa celkom slušne baviť. Pokiaľ však túžite po atmosférickej akcii s prvkami hororu, siahnite radšej znova po jednom z minulých dielov.
> hry.Sme.sk : 7.9/10
F.3.A.R. predstavuje poctivú prácu vývojárov, ktorí možno nemajú toľko talentu a skúseností, no neskutočne sa snažili, dali do toho srdce a je to sakramentsky vidieť a cítiť. Ráta sa nám to viac ako v podstate prázdny Aliens vs. Predator, zbytočne tupý Duke Nukem Forever, až tak komplexný, že bol nudný Alpha Protocol či unavujúci Dragon Age 2. Možno si myslíte, že príklady ťaháme z brucha, no práve týmto hrám často chýbala v dôležitých momentoch atmosféra - a na jej absenciu sa F.3.A.R. podobne ako na nudu sťažovať nemôže. Užijete si od začiatku až do samotného záveru. Kampaň môžete hrať dvakrát, potom je tu aj multiplayer. A strašidelných
> XboxWeb.cz : 86 %
Máme tu závěr a sním i hodnocení. F.E.A.R 3 se povedl a já nemůžu nic jiného, než Vám ho doporučit. Opět je zde výborná, hororová atmosféra, napínaví příběh a Alma. Někomu možná bude více akčních scén, ale to už je na vkusu každého hráče. Já se u hraní bavil, bál a hru prošel jedním dechem za obě postavy. Narazíte sice i na pár chybek, ale nejsou tak zásadní, aby měly vliv na hratelnost. Takže pokud jste tak ještě neučinili, utíkejte do krámu a ponořte se do ponurého akčního světa F.E.A.R 3.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %