Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

HALO: Combat Evolved Anniversary > XBOX360 > FPS

Kde koupit ?

FunStore  299 Kč  

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
Game pageHonza Bors / J.A.Frost---80 %2012-03-10
Herní webJosef Netrh7.5/1075 %2012-01-18
DoupěJan Šťastný7/1070 %2012-01-04
BonuswebJaromír Chvalíček---70 %2011-11-30
GamesWEB.skBoris Kirov / Blade6/1060 %2011-11-28
Sector.skje2ry7/1070 %2011-11-22
Topzine.czMarek Jedinák---65 %2011-11-22
Games.czAleš Smutný7/1070 %2011-11-19
Konzolista.czMartin Šmíd9/1090 %2011-11-15
Eurogamer.czIvan Kratochvíl6/1060 %2011-11-14
ZingRosťa Viktorin9/1090 %2011-11-14

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

72.73 %

Počet recenzí: 11
Min. hodnocení: 60 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

00.00 %

Počet hodnocení: 0
Min. hodnocení: 0 %
Max. hodnocení: 0 %
Pořadí:

Celkově: 2597 z 5973 Žebříček
XBOX360: 430 z 815 Žebříček
XBOX360/FPS: 48 z 79 Žebříček
Vše/FPS: 233 z 512 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
HALO: Combat Evolved Anniversary
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



HALO: Combat Evolved Anniversary
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2531x - statistika
HALO: Combat Evolved Anniversary 73 z 100 Průměr z 11 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-11-14
HALO: Combat Evolved Anniversary

Průměrné hodnocení z médií:

72.73 %

Min : 60 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Bungie
Distributor: Microsoft
Distributor CZ:

Počet recenzí: 11
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 6/10
Remake Halo: Combat Evolved nabízí skvělou zábavu i po deseti letech od svého vydání. Podle mého názoru je to nejlepší díl celé série s nenapodobitelnou atmosférou a perfektní hratelností. I přes své chyby v level designu by Halo rozhodně bylo mezi pěti hrami, které bych si vzal na pustý ostrov. Na druhou stranu stále nechápu, jak chce tento titul oslovit dnešní hráče? Jeho "modernizovaná" grafika vypadá vedle nedávno vydaných titulů jako několik let starý projekt od druhořadých vývojářů.
> Zing : 9/10
Možná, že jsem se s tím odkazem na Bravíčko unáhlil. Master Chiefa bezpochyby lze milovat pro to, co má uvnitř. Pod brněním. Ehm … ale to je námět na úplně jiný článek. Lepší bude, když si koupíte Combat Evolved Anniversary.
> Konzolista.cz : 9/10
V posledních letech je hodně populární vydávat všelijaké HD předělávky starších her pro současnou generaci konzolí. Microsoft na tento trend naskočil o něco později, ale vlastním způsobem, za který jsem mu nesmírně vděčný. Halo: Combat Evolved Anniversary je totiž ukázkovým příkladem toho, jak by tyto HD předělávky měly vypadat. Po audiovizuální stránce naprosto skvělý remake, který jen podtrhává jedinečnost už tak vynikající hry z původního Xboxu. Tohle musíte vlastnit!
> Games.cz : 7/10
Velmi citlivé zremasterování klasiky je odměnou pro všechny fanoušky série a ideální příležitost k seznámení pro ty, co začátky nezažili. Přináší s sebou nový grafický engine, další drobná i větší vylepšení a několik příjemných bonusů. Ano, hra zcela evidentně trochu zestárla, ale ne natolik, aby vás znovuobjevování Halo zase nebavilo.
> Sector.sk : 7/10
Pri spomínaní na staré (herné) časy netreba zabudnúť na jeden dôležitý fakt. Možno boli hry ťažšie, predstavovali väčšiu výzvu a hádzali pod nohy hráčom ďaleko väčšie polená, no často sa za tým skrývali aj nedostatky, na ktoré si teraz nevieme (alebo skôr nechceme) spomenúť. Desať ubehnutých rokov od vzniku prvého Halo to jasne dokazuje. Zmena grafického enginu je síce pekná, ale keď budete prechádzať Knižnicou, bude vám to úplne jedno. Zastaralý dizajn misií tiahne singleplayerovú smerom na dol a výslednú známku tak zachraňuje najmä tradične výborný multiplayer a pridanie co-opu.
> Topzine.cz : 65 %
alo je velmi specifická hra. Hráči ji mohou buď bezmezně milovat, nebo nenávidět. Na současné poměry nabízí zastaralou grafiku, výstřední level designu a skvělou umělou inteligenci. Příběh je vyprávěn poněkud krkolomně, nováčci v sérii se hodně dlouho vůbec nebudou chytat. Pro fanoušky série to je však pochopitelně must-have, jenže kolik jich v České republice je?
> GamesWEB.sk : 6/10
Nakoľko však kvalitou spracovania tieto bojiská značne zaostávajú za kvalitou singleplayeru, je naozaj na zváženie, či sa Halo: CE Anniversary oplatí kúpiť len a len kvôli MP. Krátka odpoveď - neoplatí, nakoľko je možné si balík Anniversary máp stiahnuť aj ako DLC pre Reach. Ak ste však odvekými fanúšikmi tejto série a chcete si s láskou zaspomínať na časy, kedy sa ikonický Master Chief ešte len prebíjal na výslnie, niet ideálnejšej možnosti, než si tento bezosporu podarený HD remake zaobstarať. A to platí aj pre tých, ktorí do tohto fenoménu vhupsli až s neskoršími dielmi. Zbytok hráčskej populácie nech sa však poobzerá po niečom inom...
> Bonusweb : 70 %
Remake jedné z nejdůležitějších stříleček posledních deseti let sice potěšil, ale zastaralá grafika, absence větších novinek a zub času se postaraly o to, aby se ze hry nestala bomba jako poslední díly.
> Doupě : 7/10
Halo: Combat Evolved Anniversary je velmi složité hodnotit. Přináší hráčům stejně skvělé zážitky jako původní díl a to i se všemi klady a zápory. Nové grafické zpracování však v dnešní době už neobstojí a jak jsem již zmiňoval v článku, nové hráče k Halo asi nepřitáhne.
> Herní web : 7.5/10
Edice k desátému výročí hry Halo: Combate Evolved je velice povedeným HD remakem, jenž citvlivě prezentuje legendu v FPS hrách. Doporučuji jí všem majitelům konzole Xbox 360, ale nečekejte od ní zážitek jako v Call of Duty.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %