Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

DiRT 3 (X360) > XBOX360 > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
hry.Sme.skJán Kordoš7.3/1073 %2011-10-05
DoupěJan Morkes7/1070 %2011-05-31
Sector.skspacejunker8/1080 %2011-05-30
ZingMichal Maliarov9/1090 %2011-05-23
Konzolista.czMartin Šmíd8/1080 %2011-05-23
Hrej.czDalibor Franta7/1070 %2011-05-20
Games.czVáclav Rybář8/1080 %2011-05-20
Eurogamer.czMarek Beniač8/1080 %2011-05-20
Get Adobe Flash player

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.88 %

Počet recenzí: 8
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

85.00 %

Počet hodnocení: 2
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 85 %
Pořadí:

Celkově: 1892 z 5973 Žebříček
XBOX360: 320 z 815 Žebříček
XBOX360/Závodní: 32 z 72 Žebříček
Vše/Závodní: 161 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je jedna plus osm?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
DiRT 3 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



DiRT 3 (X360)
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 2571x - statistika
DiRT 3 (X360) 78 z 100 Průměr z 8 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 0 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 0 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2011-05-24
DiRT 3 (X360)

Průměrné hodnocení z médií:

77.88 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ZDE
Výrobce: Codemasters
Distributor: Codemasters
Distributor CZ: Conquest

Počet recenzí: 8
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Hrej.cz : 7/10
Po nadějně nakročené dvojce přešlapuje Dirt 3 na místě. Opakuje stejné chyby, zanedbává obsah a obecně hřeší na to, že v žánru off-road závodů nemá žádnou konkurenci. Tohle jeden trikový režim nespraví.
> Games.cz : 8/10
Nezávazné a bezhlavé vyzobávaní napříč motorsportem zabaví i zasytí. Ale znáte to - s jídlem roste chuť. Příště budeme chtít víc!
> Eurogamer.cz : 8/10
Velmi povedené (především) rallye poježdění, dobrá práce, Codies. Přestože klasických erzet mohlo být nakonec určitě víc a úplně nevymizel ani americký styl závodění v čele s gymkhanou, DiRT 3 platí za zábavný a skvěle hratelný offroad mix.
> Zing : 9/10
Nebýt nablýskaného kabátku a nového názvu, jeden by skoro řekl, že jsme se vrátili v čase. DiRT 3 přichází kromě vytouženého rallye s tunou dalších odboček, kde si najde své zalíbení téměř každý. Tak univerzální závodní titul jsme tu už dlouho neměli.
> Konzolista.cz : 8/10
DIRT 3 je určitě povedeným nástupcem předchozích dílů, který nabízí vynikající výběr vozidel, propracovaný jízdní model a v neposlední řadě i dlouho trvající kariéru.
> Sector.sk : 8/10
DiRT3 patrí k špičke vo svojej triede a Ken Block je právom tvárou tohto freestylového eventu. Codemasters vsadili na vizuálnu atraktívnosť a adrenalínové disciplíny, ktoré v spojení s moderným pojatím pôsobia sviežo. Ak by sa pridalo viac tratí a vyladil ekonomický systém, mali by sme tu neprekonateľný off-road racing, ale ani takto ho nemožno nedoporučiť. Berte ho, kým je ešte horúci.
> Doupě : 7/10
DIRT 3 není špatná hra. Nabízí solidní pocit z jízdy v povedené grafice na nejrůznějších tratích (ve skutečnosti se často pohybujete na stejných úsecích, ale není to zas tak hrozné, abych to tvůrcům vytýkal). Snaha o všeobsažnost se ale nevyplatila. Místo aby tvůrci dali hře nějaký hlubší smysl, strávili pravděpodobně většinu času vytvářením iluze nepřeberných možností.
> hry.Sme.sk : 7.3/10
Ako z toho von? DiRT 3 je jednoznačne kvalitný kúsok, ktorý sa posunul oproti predchodcovi trochu inam, avšak stále si uchoval svoje mainstreamové smerovanie. Obsahuje mnoho vozidiel, pestré a zaujímavé trate, rôzne módy a multiplayer je skutočne riadne masívnym kúskom, avšak už sme tu niečo podobné videli.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %